• Ia-i statului 2%


  Descarca   FORMULAR 200 pentru anul 2019

  Descarca   FORMULAR 230 

  Descarca   FORMULAR 230 editabil

  (descarcati, completati datele de la punctul I, apasati butonul “Validare” aflat in partea dreapta a paginii, dupa care, fie il printati, fie in cazul in care doriti sa il transmiteti prin intermediul Spatiului Privat Virtual, puteti face acest lucru)

  Dupa cum poate stiti, fiecare persoana impozitata de stat, poate dispune ca statul sa redirectioneze 3,5% din impozitul perceput in cursul anului, catre un ONG. Ca o noutate,  puteti sa dispuneti pentru urmatorii 2 ani de aceasta suma.

  Trebuie numai sa completati pe formularul 230 de mai sus cu nume/prenume/adresa/CNP  in partea I Date de identificare si sa semnati jos. Nu trebuie completata suma, aceasta va fi calculata de catre functionari.

  Printati si completati formularul de mai sus. Formularul 230 este valabil pentru cei care obtin venituri numai din salarii sau din pensii si poate fi transmis pe adresa noastra, urmand ca noi sa il depunem, puteti sa il depuneti personal sau prin posta la Administratia financiara de care apartineti, sau puteti sa il transmiteti direct prin intermediul Spatiului Privat Virtual la care ar trebui sa aveti cont.


  468 ad